zondag 12 december 2010

We Heart It

Hii Bloggers,     Ik kwam via via op  www.weheartit.com
En wauw wat een mooie plaatjes zeg!!, je kan je aanmelden en dan kan je zeg maar iets een hartje geven als je het mooi vind, dus ik heb me meteen aangemeld (klik hier) , je kan net als met twitter mensen volgen. Dat vond ik wel leuk om met jullie te delen.
Dit zijn een paar plaatjes, Enjoy :

Cuteee Heels

Chocolateeee

Rings

         
Wauw....  

Mooi, he!

Kus kirsten

Ps.klik hier voor mijn pagina!

DIY - ......

Hii blogbezoekers,
Ik las op http://www.doityourself-fashionaccessoires.blogspot.com/ zoiets leuks! Een Brillenketting! Ze dadden een zonnebril gekocht, daar de glazen en pootjes inclusief schroefjes eraf gehaald, toen hebben ze er een ketting van gemaakt. Ik vond het zo´n leuk idee! Ik wil al heel lang zo´n oversized bril weetjewel, en die zijn lastig te vinden als je er gewoon vensterglas in wil en niet met sterkte, Dus bedacht ik, je koopt een superhippe (goedkope) zonnebril en daar haal je de glazen dan uit. Je hebt dan een bril zonder glas, maar wel een coole bril. Sommige zullen misschien denken ´´ waar slaat dit op, dat wist ik allang´´  , Maar ik wist het nog niet en ik vond het leuk om met jullie te delen!
Laat weten wat je ervan vind bij de reacties!!

Kus kirsten

Ps. Kijk op http://www.doityourself-fashionaccessoires.blogspot.com/  voor leuk DIY ideeen!

Review; 14 Walk of Fame - Essence

Hii Bloggers,
Vandaag een Review over een lakje van essence genaamd, 14 walk of fame.
De kleur is een beetje moeilijk uit te leggen (vind ik), maar het is een beetje Grijs nou ja niet echt maar een klein beetje misschien is het meer een beetje een grijsachtig zandkleurtje?
Nou ja dit is in iedergeval hoe het er op de nagels uitziet ;

Argh... wat een slechte kwaliteit van
de foto´s  *zucht*

De kleur is zoals ik zei moeilijk te
beschrijven :( Sorry.
Met 2laagjes is hij al dekkend dus
daar is niks mis mee!
Er zit 5ml in, ik vind dit niet heel veel om eerlijk te zijn :( en voor de prijs kan je hem ook niet laten staan ; 1,29-, bij de Kruidvat!! Het is zeker een aanrader als je naar een goedkoop, mooi, en toch kwalitatief ook wel goed is!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Kus kirsten