zaterdag 1 januari 2011

Bye 2010, Hello 2011...

Hii Girls,

Het is eindelijk 2011, niet dat ik 2010 een heel slecht jaar vond ofzo, helemaal niet eigelijk, het enige wat een beetje tegen stond was dat onze school is afgebrand, maar die word weer gewoon opgebouwd :)
Ik hoop dat jullie een hele leuke jaarwisseling gehad hebben, en alle vingers enzo nog hebben ;p
Bij mij was het wel een goede jaarwisseling in iedergeval, ik zal het even kort vertellen..

Mijn moeder moest gister werken dus toen moesten we naar mijn oom en tante (als je me op twitter volgt wist je dit al), en mijn vader komt dinsdag pas weer thuis, dus. Maar mijn oom en mijn nichtje kwamen mij en mijn broertje thuis ophalen. Toen zijn we naar hun huis gegaan. Maar mijn oom had een beetje veel rotjes gekocht (4 of 5 van die grote pakken waar wel een stuk of 15pakjes in zitten waar dan ook nog 10 rotjes in zitten, snap je het nog?) Dus toen hebben we maar 2van die pakken al opgemaakt. En mijn andere oom (woont tegen over hun) die had nog een oude prullebak, dus toen hebben we daar ook rotjes in gedaan (ook nog in de put dat is ook leuk ;) Toen kwamen er nog vrienden/familie van hun, en pas om 19.30 was mijn moeder bij ons, dat was een beetje laat want ze was om 16.00 al vrij en dan kan je om 18.00 ook al wel bij ons zijn, maarja. Dus toen om 00.00 gingen we allemaal naar buiten, om vuurwerk af te steken. We hadden vooral nog veel rotjes en siervuurwerk. Ook had mijn oom nog een vuurtje gemaakt op de weg, en daar heeft hij toen een knuffelkonijn op gegooid, en wat kwam daar een STANK van af, echt niet normaal, en roken dat het deed, Hallelujah. Maar verder op hadden ze ook een vuurtje gemaakt, en dat vikte pas echt, de vlammen sloegen echt door het hout heen, maar was wel iets warmer :)

Nou dat was het wel zo ongeveer :)
Niet echt een 'korte' samenvatting, maar toch.
Laat me weten wat jullie gedaan hebben met de jaarwisseling, hieronder bij de reactie's!

Kus Kirsten
En een goed 2011 aan iedereen die dit leest <3

2 opmerkingen:

  1. ik ben gezellig thuis gebleven met de familie, om 12 uur even de straat op en iedereen een gelukkig nieuwjaar toewensen, en natuurlijk mezelf misselijk gegeten aan oliebollen :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Rosa
    Leuk, en ik heb mezelf ook misselijk gegeten in oliebollen ;)

    BeantwoordenVerwijderen